ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

DUYURULAR

"Asla Vazgeçme!" - Açıköğretim Sistemi Uluslararası Engelsiz Sanat Yarışmaları Hakkında Duyuru

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi faaliyetleri kapsamında her sene yapılan ve engelli öğrencilerin sorunlarının ele alındığı "3. Engelsiz Açıköğretim Çalıştayı"nın 24 Haziran 2019 tarihinde Öğrenci Merkezi Salon 2009'da yapılması planlanmıştır.

Çalıştay kapsamında dezavantajlı öğrencilerin yükseköğretim süreçlerine dikkat çekmek, toplumumuzun dezavantajlı bireyleriyle ilgili toplumsal farkındalık yaratmak ve Açıköğretim Sistemi'nin hiçbir engel tanımaksızın eğitim almak isteyen öğrencilere yönelik eğitim hizmetlerinin yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla Yükseköğretim kurumlarında eğitim gören engelli öğrencilerin katılabileceği "Asla Vazgeçme" temalı Uluslararası Engelsiz Sanat Yarışması adı altında fotoğraf ve öykü yarışmaları yapılması planlanmıştır. Yarışmayla ilgili önemli tarihler ve iletişim kanalları şu şekildedir :

Yarışma Başlangıç Tarihi : 20 Mayıs 2019

Yarışma Bitiş Tarihi : 10 Haziran 2019